Як вибрати бра

Бра є стильним настінним світильником за допомогою якого можна доповнити інтер'єр і організувати додаткове освітлення для створення теплої атмосфери або читання книг. Щоб створити гарну обстановку, в якій все виглядає стильно та гармонійно до вибору цих освітлювальних приладів, варто підходити з особливою відповідальністю.

 

Функції бра в інтер'єрі

Стильні та функціональні бра Azzardo можуть виконувати різні завдання. Залежно від цілей слід вибирати той чи інший тип освітлювального приладу. Ці світильники можуть використовуватися для:

  • локального освітлення (тоді слід зупинитись на моделях спрямованого світла);
  • створення затишної атмосфери (у цьому разі хорошим вибором стануть закриті бра з тканинним абажуром);
  • як основне джерело світла (йдеться про освітлення невеликих приміщень і коридорів, де доцільніше розмістити кілька бра вздовж стіни, а не люстру чи підвіс);
  • як інструмент зонування (за допомогою настінних світильників можна легко відокремити зону відпочинку від роботи);
  • декорування (оригінальні моделі польського бренду Azzardo чудово підходять для прикраси інтер'єру).

Особливості вибору бра

Вибираючи бра слід врахувати наступні поради:

  • для підсвічування дзеркала найкраще використовувати пару світильників, симетрично розташованих з обох боків. Світло має бути досить яскравим, але не засліплюючим;
  • бра для читання найкраще купувати із матовими плафонами. Перевагу варто віддавати світильникам з регуляторами яскравості, при цьому світло має бути максимально наближеним до сонячного;
  • для освітлення картин краще обирати спеціалізовані моделі з матовими плафонами, адже вони виключають появу небажаних відблисків;
  • низьку стелю можна візуально «витягнути» за допомогою бра, спрямованих вгору;
  • найкраще купувати відразу комбінацію із люстри та бра, у такому разі можна буде організувати максимально гармонійну обстановку.

Якщо йдеться про вибір освітлювального приладу у ванній кімнаті, тоді варто звернути увагу на спеціалізовані моделі з підвищеним рівнем захисту від вологи. Фабрика Azzardo пропонує практичні та стильні моделі, яким не страшна підвищена волога та які стануть стильним доповненням інтер'єру ванної кімнати.

Приліжкові бра: як вибрати відповідну модель

Для підсвічування зони ліжок найбільш популярним і практичним рішенням є бра. Оптимальний варіант — пара світильників, розташованих симетрично у відносній близькості від узголів'я ліжка.

Модель настінних світильників варто обирати в залежності від стилістики приміщення. У каталозі польського бренду Azzardo можна зустріти вироби різних стилів — від завжди актуальної класики до стильного хай-теку.

Якщо ви любите почитати на ніч, тоді варто віддавати перевагу бра спрямованого світла з двома плафонами. Така світлотехніка забезпечить необхідний рівень освітлення та дозволить комфортно проводити час із улюбленою книгою.