Фантастичний інтер'єр із серією світильників Azzardo 3D

Одним із найпопулярніших стильових напрямків є модерн. Простий, максимально функціональний і зручний у всіх відношеннях, він давно потіснив класику і зайняв гідне місце у шкалі інтер'єрних стилів. Зробити його ще ефектнішим та оригінальнішим допоможуть незвичайні світильники польського бренду Azzardo серії 3D. Ці дивовижні освітлювальні прилади виготовляються із міцного прозорого акрилу, тому відрізняються не тільки незвичайним зовнішнім виглядом, а й надійністю.

Azzardo 3D — краса в кожному елементі

Над розробкою дизайну світильників Azzardo 3D працювали відомі дизайнери. Саме тому вони такі оригінальні. Виконані у вигляді чарівних кольорів, ці акрилові шедеври стануть ефектним доповненням будь-якого інтер'єру. Ця серія включає два підвісні світильники та бра, що дозволяє створити цікавий дует.

Легкі форми, повітряні силуети — така світлотехніка виглядає просто розкішно!

Такі цікаві підвіси відмінно впишуться у вітальню чи їдальню. Їх можна розмістити над зоною відпочинку або ж обіднім столом. Виготовлені із спеціального акрилу, світильники дуже прості у догляді.

Azzardo 3D — найкращий вибір для високих апартаментів

Підвіси серії Azzardo 3D стануть найкращим доповненням кімнат з високими стелями. Висота підвісу регулюється, що дозволяє вибрати оптимальну довжину, залежно від висоти приміщення.

Основа світильників виконана з металу, який у поєднанні з прозорим акрилом створює цікаві переливи та чарівну гру світла. Такі світлові ефекти дозволяють зменшити стелі і зробити обстановку в кімнаті камерною і затишною.

Незважаючи на свій новаторський дизайн, освітлювальні прилади Azzardo 3D стануть чудовим доповненням неокласичних інтер'єрів. У поєднанні з м'якими переходами класичних меблів та пастельними тонами оздоблення, такі підвіси додадуть в обстановку особливий шарм та елемент фантастичності.