Azzardo Bross - найкращий помічник у зонуванні

Зонування — один із найпопулярніших дизайнерських прийомів, який сьогодні особливо актуальний. Справа в тому, що дозволити собі габаритну квартиру можуть далеко не всі, а вмістити всі необхідні функціональні зони потрібно. Поєднання кількох прийомів дозволяє легко поділити одну кімнату на кілька підзон і при цьому не отримати небажаний дисбаланс.

Особливу роль у зонуванні відіграє освітлення. Так, за допомогою точкового підсвічування можна легко відокремити різні ділянки та створити цілісний, гармонійний інтер'єр. Найкращим вибором в даному випадку стануть практичні та стильні поворотні світильники Azzardo Bross.

 

Azzardo Bross:основні правила розміщення

Серія поворотних точкових світильників Azzardo Bross створена спеціально для того, щоб розбити приміщення на окремі зони та акцентувати увагу на тих чи інших елементах інтер'єру. Компактні накладні моделі ідеально підходять для різних типів стель, тому є універсальними. Фабрика пропонує кілька варіацій цих світильників — з одним або двома джерелами світла. За бажання можна обрати білі, чорні або сталеві моделі.

Для створення основного рівномірного освітлення на кухні найкраще розміщувати точкові світильники на відстані 30-40 см один від одного. При цьому мінімальна відстань від кута стіни не повинна бути меншою за 20 см. Виходячи з потужності світлового потоку, найоптимальніший варіант — один точковий світильник на 1,5 кв.м.

Точки — чудовий спосіб візуально відкоригувати простір

Поворотні світильники Azzardo Bross чудово підходять для корекції простору. Вони допоможуть розширити вузьку маленьку кімнату. Для цього найкраще встановити групу таких освітлювальних приладів з обох боків кімнати та вздовж центру. У великому приміщенні з їх допомогою можна створити камерну, затишну обстановку, розмістивши їх по периметру кімнати, а також в якості підсвітки того чи іншого декоративного елемента.

У кухонних інтер'єрах найпопулярніший і ефектний прийом — підвісна люстра над обіднім столом та ряд точкових джерел світла над кухонним гарнітуром або робочою зоною.